Natuursteen vloertegels

Natuursteen is zeer duurzaam. Het komt rechtstreeks uit de natuur en wordt op maat gesneden. Hierdoor is iedere steen uniek maar kunnen daardoor ook kleine oneffenheden bevatten.
De kosten van natuurstenen zijn meestal iets hogere dan anders. Bovendien is het ook goed om te bedenken dat het ontginnen van natuursteen schade aan milieu en landschap kan brengen.

Onder natuursteen vallen onder andere deze bekende soorten:

  • Marmer
  • Graniet
  • Leisteen
  • Hardsteen
  • Kalksteen

Mogelijke afwerkingen natuursteen

Natuursteen kan verschillende behandelingen ondergaan, voor steeds een ander uiterlijk. Behandelingen kunnen zijn: schuren, verzoeten, polijsten, zagen, vlammen, hameren of boucharderen, zandstralen.
We bieden de mogelijkheid om bij onze groothandel een groot assortiment natuurstenen te bekijken waar u uit kunt kiezen.

Natuurstenen vloer leggen

Het leggen van een natuurstenen vloer vergt kennis en kunde. We raden u aan om dit soort tegels niet zelf te leggen maar hulp in te roepen van specialisten.
Lees hier meer over waarom u het best tegelzetters kunt inschakelen.

Meer informatie?

Uiteraard doen wij u graag vrijblijvend een scherp aanbod voor het verwijderen van uw oude vloer, ons aanbod van mooie tegelvloeren en het leggen van uw nieuwe vloer.

Neem hier contact met ons op.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!