Tegelvloer verwijderen

Tegelvloer verwijderen
Een oude tegelvloer verwijderen is zwaar werk. En goed materiaal is een vereiste.
Badkamers Totaal staat bekend om haar totaalrenovatie, dus als wij een nieuwe tegelvloer komen leggen, dan kunnen we ook eerst uw oude tegelvloer verwijderen.

Vloerverwarming onder uw oude tegelvloer?

Ook dat is geen probleem. Afhankelijk van de wijze waarop de vloerverwarming is geplaatst is er een klein risico op schade aan de vloerverwarming. Het voordeel van Badkamers Totaal is dat we vele (badkamer-)vloeren van vloerverwarming hebben voorzien. We weten dus hoe we daarmee moeten werken. En mocht er onverhoopt toch enige schade voorkomen, dan kunnen we die direct zelf repareren.

Zelf uw tegelvloer verwijderen

Wanneer u zelf uw tegelvloer wilt verwijderen zorg dan dat u zich goed voorbereid. Gebruik de juiste apparatuur en zet zo nodig een bril op tegen vliegende steentjes.
Zorg dat u voorzichtig met uw ondervloer, en vooral uw vloerverwarming omgaat. Mocht uw vloerverwarming stuk gaan dan is er wellicht niemand in de buurt om het te kunnen repareren.

Onze belangrijkste tip: schakel bij twijfel over deze klus een vakman in. U mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, bijvoorbeeld via ons contactformulier.

Een goede tegelzetter nodig?

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!